Teljes körű online marketing gyakornoki program hallgatóknak

Szakma Junior szintű elsajátítása

Tanuld meg a legjobban fizető Online Marketing szakmát több millió forintos tanfolyam helyett most ingyen, és szerezd meg a szakmai gyakorlatodat az egyetemhez!

Vegyél részt a Netmarketing Kft. 5 hónapos alapképzésén, melyen junior szintre emelheted tudásodat, és szerezz egy olyan gyakorlati marketing tudást és világnézetet – még egyszer mondjuk: INGYEN -, amelyet kizárólag a mi cégünknél, elsőkézből tudsz megtapasztalni.

Most épp mi vagyunk a férfi a „WE WANT YOU” poszteren, aki rád mutat.

Mellesleg megsúgjuk halkan: máshol ez a képzés 500.000-1.500.000 Ft-ba kerülne.

Tőlünk viszont MOST megkapod teljesen ingyen.

Nem vicc! Hallottál valahol nevetést, míg ezt olvastad?

Megtanítjuk a szakma alapjait, amellyel Magyarország bármely cégénél
helytállsz, a tudás mellett igazoljuk a szakmai gyakorlatod, így az önéletrajzod
is izgalmasabb lesz a fejvadászok számára.

Építs egy olyan karriert, amely sziklaszilárd lábakon áll a piacon.
A nagyhalak addig tűnnek csak nagy halnak, amíg fel nem növünk hozzájuk.

Kinek javasoljuk az 5 hónapos gyakornoki programot?

 

 • Ha fél lábbal már kint vagy az egyetemről
 • Ha már csak a diplomaosztó hiányzik, de nem tudod, merre azután
 • Ha úgy érzed, az online marketing a Te tereped
 • Ha az egyetemen már csak a szakmai gyakorlat hiányzik

Mire számíthatsz a gyakornoki program alatt?

 

 

 • Életszerű használható tudást ad, melyet bárhol alkalmazhatsz.
 •  

 • Iparági tapasztalatokat szerzel
 •  

 • Valódi kampányokban és marketing tervezésekben veszel részt
 •  

 • 5 hónapon át különféle próbafeladatokkal fogod magad szemben találni, amelyeket legnagyobb meglepetésedre egyre könnyebben és gyorsabban meg fogsz tudni oldani.
 •  

 • Emellett részt vehetsz számtalan képzésen, hogy fejleszthesd magad és a tudásod. Szó mi szó, elég gyakorlatorientált helyen „dolgozhatsz”.

Az itt gyűjtött tapasztalatok és tudás segítségével elmélyülhetsz az…

Online marketingben

Keresőoptimalizálásban

Google Ads és a Facebook kampánykezelésben

Reklámszövegírásban

A marketing stratégia tervezés/megvalósítás világában

És amúgy iparági marketing tapasztalatot is szerezhetsz –biztos, ami biztos

Mit nyersz ezzel TE?

(mármint amellett, amit idáig felsoroltunk)

 

 • Cégünk igazolja a munkatapasztalatot és a gyakornoki munkát, ami nyugodtan landolhat is már az önéletrajzodban „vezető hírként”.
 • Az egyetemnek is igazoljuk a kötelező szakmai gyakorlatot.
 • Ha eljön a vízválasztó, Te jössz: 5 hónap után eldönthetted, mennyire jöttünk be Neked.
  Ezután a csapatunk tagja is lehetsz, a döntés rajtad áll.
 • Ha szeretnél a pályán maradni, szeretnénk a pályán tartani: lehetőséged nyílik fentebb lépkedni a ranglétrán. De ne feledd! Csak lépésről lépésre. Első lépés: három hónap alatt felhozni Téged Junior szintre. Szerinted mit rejt a többi lépés?
 • Nincs korán kelés, nincs utazgatás.Otthonod kényelméből, home office-ban zajlik mind az oktatás, mind a munkavégzés.

Ez vár rád az 5 hónapos gyakornoki program után:

avagy beszéljünk a piszkos anyagiakról 

1.

Ha a képzés után velünk tartasz és folytatnád a gyakornoki munkát, akkor további 4 hónapon keresztül 130.000 Ft/hó fizetésben részesítünk. Ez egy 8 órás munkalehetőség, mellyel medior szintet szerezhetsz.

2.

Tudom, ez még nem igazán kecsegtet, de ha ezután is velünk szeretnél dolgozni, és kölcsönös az elégedettség, úgy medior szinten nettó 250.000 Ft-ról indul a fizetésed, mely egészen a csúcsvezető bérezésig változhat (500.000 Ft-tól kezdődik) – nem akarunk álszentek lenni, ez idő. De minden alapos tanulási folyamatnak alapja az idő.

3.

Nem egy logó mögé berakva fogsz arctalanul dolgozni. Segítünk, hogy neved lehessen a szakmában. Segítünk, hogy Te legyél a nagyhal a mai világ egyik vezető szakmájában – hiszen mi menne manapság marketing nélkül? Még ez a képzési program felhívás sem.

Tudni akarod milyen érzés lesz reszt venni a képzésen?

Elvégzett gyakornokaink elmondják a véleményüket

 

Mindenkinek csak ajánlani tudom a gyakornoki pozíció lehetőséget a Netmarketingnél, még akkor is, ha (még) nem kezelt hirdetéseket Facebookon, Google Ads-en vagy más egyéb helyeken. Kezdetben én sem voltam jártas ezeknek a platformoknak a kezelésében, de a fiatalos, kedves kollégák segítségével gyorsan beletanultam az online marketing rejtelmeibe és pár hónapon belül már én feleltem pár ügyfél kampányaiért.

Lili

Szívből ajánlom bárkinek a Netmarketing gyakornoki programját! Jelenleg még én is gyakornokoskodom. Szuper lehetőség, hogy nem csak az elméleti tudást adják át, hanem gyakorlatban is kipróbálhatja magát az ember. Szerintem így lehet a legtöbbet tanulni. A munkatársak kedvesek, segítőkészek, megértőek. Szuper barátságos, családias a légkör.

Bori

Tekintsünk egy kicsit a jövőbe!

Hogyan lehetsz vezető, azaz „nagy hal”?

Lépkedj Junior szintről Medior szintre, majd Mediorról Seniorra, Seniorról Alvezetőre, onnan pedig a következő lépés lesz a vezetői pozíció. Vezetőként saját csapattal fogsz rendelkezni, itt a feladatod a csapat vezetése, koordinálása lesz, a tudás átadása az új kollégáknak. Jól hangzik, ugye? Onnantól pedig teljesen új utak is nyílnak majd meg előtted! De ez már egy másik sztori.

Tanulj meg a Netmarketinggel futni egy olyan terepen, amelynél az irányt Te szabod meg – de az sosem lesz hátra. Teljesedj ki velünk, jelentkezz a képzésre!

Szabó Botond

Laczkó Balázs

Minősített Google Ads szakértő
– Társtulajdonos

Balázs az általános cégvezetés mellett Google Ads szakértő. Fő feladata a cég jövőképének kialakítása, ennek megvalósításáért felel. Ezen felül az online marketinggel kapcsolatos szakmai publikációk, tanulmányok elkészítése és a különböző előadások, oktatások megtartása is az ő asztala.
Négy gyermek édesapja. Szabadidejét családjával és utazással tölti. Főleg az északi országokat preferálja, de egy jó utazási ajánlatra nem mond nemet akkor sem, ha más az úticél.

Fényes Gábor

Team Leader – Társtulajdonos

Gábor szakterülete mindig is az Online Marketing volt, ezért tette le a voksát a Google Ads és a Facebook hirdetések mellett. Közel 10 év online marketing tapasztalattal a háta mögött több, mint 50 iparágban szerzett már jártasságot az online marketing menedzselésében. A PPC mellett a teljes marketing folyamat és stratégia megtervezésével is foglalkozik, ezért minden esetben képes feltárni, hogy melyek azok a pontok, ahol még lehet módosítani ahhoz, hogy a kampányokból a maximumot lehessen kihozni. Az egészséges életmód és a rendszeres edzés elkötelezett híve, ezen kívül szabadidejében szívesen néz filmeket és sorozatokat felesége társaságában. Két ördögi cica gazdája.

Szuda Virág

Grafikus – Webdesigner

Virág a csapatunk grafikusa és webdesignere. Egy szerencsés véletlen folytán kóstolt bele a grafikai munkálatokba, akkor viszont szerelem volt első kattintásra. Azóta mindent megtesz, hogy minél széleskörűbb tudásra tegyen szert, folyamatosan képzi magát és gyűjti a tapasztalatokat. Rendkívül fontos számára az ügyfelek elégedettsége, ezért minden projektet sajátjaként kezel. Szabadidejében szeret sportolni, kirándulni, egészséges sütikkel kísérletezni és bármilyen kreatív tevékenységre vevő.

Szabó Botond

Németh Marcell

Szakmai Vezető – Adatelemző

Marcell szociológusként végzett az egyetemen, amiben megtalálta az érdeklődési körét. Viszont, hogy egy gyakorlatiasabb szakmával bővítse tudását, a marketingbe is beletanult, ahol a PPC szakmában mélyedt el igazán. Google Tag Manager, Google Analytics, Data Studio és PPC kampányok kezelésével foglalkozik.
Érdeklődik az adatelemzés iránt, ezért az elmúlt fél évben megtanult SQL adatbázisokat kezelni és alapszinten Pythonban programozni.
Szabadidejében egy bandában trombitázik (Stikli), focizik és a Speciality kávék világában barangol és fejleszti a tudását.

Koska Gábor

PPC manager/Értékesítő

Gábor a telekommunikációs iparágban szerzett értékesítői szaktudását és ügyfélközpontú szemléletét a Netmarketingnél kamatoztatja. Egyaránt lát el Értékesítői és PPC Manager feladatokat. Szabadidejében szívesen játszik online szerepjátékokat, valamint gyerekkori szerelmének, a focinak is örömmel hódol.

Magánéletben egy csodaszép kislány büszke apukája.

Lénárt Kinga

Irodavezető

Kingának több éves szakmai tapasztalata van az ügyfélszolgálat területén. Feladata az iroda pénzügyeinek menedzselése és az adminisztratív munkák intézése.

Szabadidejében szívesen néz filmeket és sorozatokat, ha pedig van rá lehetősége, szívesen utazik, 3 idegen nyelven is beszél! Sokat foglalkozik önismerettel, ezzel kapcsolatos könyveket és a videós tartalmakat előszeretettel bújja. Szeret egészségesen táplálkozni, rendszeresen sportol.

Szabó Botond

Kis Attila

Marketing Vezető – SEO Szakértő

Attila csapatunk SEO szakértője. Google Ads, Facebook és SEO területen szerzett tapasztalatával, valamint szorgalma és kitartása segítségével mindent megtesz az ügyfelek elégedettsége érdekében. Attila egy 3 éves kislány és egy 1 éves kisfiú büszke apukája. Velük és imádott feleségével tölti legszívesebben szabadidejét. Ezenkívül imád túrázni, falat mászni, vitorlázni, az extrém sportok szerelmese és családjával együtt 2 törpe pinscher gazdája.

Szimjon Tímea

Marketing Vezető – PPC Szakértő

Timi már több éve teljes online marketinggel foglalkozott: kampány tervezéstől kezdve a teljes marketing folyamatokat ő készítette el.
Úgy döntött, hogy szeretné mélyebbre ásni magát a PPC világában, ami mindig is közel állt hozzá. Nagyon kreatív, így szabadidejében szívesen fotóz, szeret jógázni, festeni, könyvek terén pedig az egészséges életmód témáját szereti legjobban bújni!

Social media manager

(Junior Social/PPC manager)

Orsi már az egyetemi évei alatt is social media oldalak kezelésével foglalkozott, mindig is tudta, hogy a Facebook és az Instagram a terepe. A kreatív szövegírás, az élményszerű tartalomátadás is közel áll a szívéhez. Már kiskorában tudta mindenki, hogy kommunikációs területen fog elhelyezkedni, a csacsogás volt a lételeme. Barátai örömére ezt a tulajdonságát megőrizte, bárkivel elbeszélget órákon át, akár ismeretlenül is. Szívesen ismer meg új embereket. Szabadidejében szívesen tanulmányozza a borok világát, a magyar borkultúra szerelmese, illetve crossfit edzéseken vezeti le a fölösleges energiáját.

Szabó Botond

Kis-Hugyecz Nikolett

(PPC manager)

Niki már középiskolás kora óta tudta, hogy marketinggel szeretne foglalkozni. A Szegedi Tudományegyetemen tanult kereskedelem és marketinget, valamint a Tomori Pál Főiskolán kkv-menedzsernek. Fontos számára a jó kapcsolat kialakítása ügyfeleivel, valamint mindent megtesz azért, hogy elégedettek legyenek. Szereti a kreatív és kihívásokkal teli feladatokat. Szabadidejét legszívesebben családja társaságában tölti, szeret filmezni, sorozatot nézni, kirándulni és sportolni. Egy gyönyörű kislány és egy rosszcsont kisfiú anyukája, és 2 kiskutya gazdija.

Tóth Márkó

(PPC manager)

Márkó fontosnak tartja az online marketing komplett ismeretét, ezért folyamatosan képzi magát, kulcsfontosságú neki az önfejlesztés. Szabadidejét edzőteremben tölti, vagy könyvet olvas. Emellett a póker szerelmese, ha teljes kikapcsolódásra vágyik, akkor elindítja a Pokerstarsot és játszik pár póker partyt.

Mit várunk el a gyakornoki programra jelentkezőktől.

– Heti minimum 20 órás elköteleződést
– Nyitottságot az online marketing iránt
– Önálló munkavégzést
– Home Office előnyben részesítését

Töltsd ki az űrlapot, hogy minél hamarabb megtanulj egy új szakmát és karriert építhess a tudással!